USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.70
  • PLN 10.25 10.50

На півночі Італії вибухнув завод: оголосили хімічну тривогу, є постраждалі

15 Травня 2020 19:57
У Венеції стався вибух на хімічному заводі, який виготовляє фарби, розчинники та відбілювачі. Як мінімум двоє людей постраждали.

Жителів міста закликали залишатися вдома та щільно закрити вікна, повідомляє УНІАН з посиланням на Corriere Della Sera.

Вибух стався у материковій частині міста в районі Порто-Маргера. Чорний дим з заводу було видно по всій Венеції, а в місті включили сирену хімічної тривоги. Одразу після вибуху мер Венеції Луїджі Брунаро звернувся до мешканців, щоб вони залишалися вдома, позакривали вікна за допомогою вологих ганчірок. Окрім того, на їх телефони надіслали повідомлення про «червоний код» в місті.

Унаслідок вибуху постраждало двоє працівників заводу. Їх відправили в опікові відділення лікарень. Попри це, на місце аварії прибули чотири карети швидкої допомоги, два медичні гелікоптери та група рятувальників.

Що сталося на заводі – поки точно не відомо. Цілком ймовірно – вибух баку з хімічними реактивами. Сам завод неодноразово опинявся в епіцентрі протестів через проблеми із безпекою. Рятувальникам вже вдалося локалізувати пожежу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus