USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

На підконтрольну Україні територію з окупації повернули ще сімох дітей

Сьогодні 12:03
24 липня завдяки спільним зусиллям BringKidsBackUA і Save Ukraine в Україну повернулися семеро українських дітей з тимчасово окупованих територій.

Про це повідомив керівник благодійної організації Save Ukraine Микола Кулеба.

Повернулася, зокрема, 12-річна дівчинка, батьки якої служать в Збройних силах України. Вони довго шукали можливість евакуювати доньку, адже діти військовослужбовців на ТОТ перебувають під пильним контролем.

Нарешті в безпеці двоє братів, яким 15 та 19 років. Місяць тому ФСБ затримала їхніх батьків, наразі про них нічого не відомо. Російські спецслужби також допитували старшого брата. Було дуже складно вивезти хлопців з окупованої території, але тепер вони у безпеці під тимчасовою опікою їхньої хрещеної.
Читати ще: Тітка вивезла до РФ, поки старший брат був у війську: на «Ягодині» зустріли 16-річного хлопця, якого повернули в Україну

18-річний хлопець та 19-річна дівчина з Херсонщини, яких прийомні батьки покинули на окупованій території, отримували погрози через свою проукраїнську позицію. Тепер Україна забезпечить їм необхідну підтримку та допоможе розпочати нове життя.
14-річний хлопець, який не міг виїхати з тимчасово окупованої території через зруйнований російськими військами міст, нарешті возз'єднався з матір'ю після двох років розлуки.

Сьома дитина – хлопець-підліток, мати якого досі перебуває в окупації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus