USD 41.20 41.58
  • USD 41.20 41.58
  • EUR 41.25 41.58
  • PLN 10.26 10.50

На підконтрольну Україні територію вдалося повернути ще трьох дітей

17 Жовтня 2023 13:07
Ще трьох дітей вдалося повернути на підконтрольну Україні територію із окупованої частини Херсонської області.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Їхня мати звернулася за допомогою до Української мережі за права дитини. До порятунку також долучилося Мінреінтеграції», – йдеться у повідомленні Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Зазначається, що коли росіяни зайшли у Херсон, батьки 10-річного Олександра, 8-річної Дарини та 6-річного Якова вирішили відправити дітей у село до бабусі, сподіваючись на більшу безпеку. Невдовзі обласний центр звільнили, а бабуся з онуками залишилися на тимчасово окупованій території. Загарбники, відступаючи з Херсона, підірвали Антонівський міст, забрати малих стало неможливо.
«Завдяки зусиллям Української мережі за права дитини та за сприяння Мінреінтеграції діти знову разом із батьками. Слова особливої подяки – Державній міграційній службі», – наголосили в міністерстві.
Раніше ми повідомляли, що в Україну повернулися ще четверо дітей, яких незаконно депортувала Росія. Серед них – троє хлопців і одна дівчина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus