USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

На першотравневих мітингах у Туреччині арештували сотні людей

1 Травня 2021 22:29
У Туреччині сотні людей арештували за спроби провести марші до Дня праці та солідарності в умовах повного локдауну, який введено в країні з вечора 29 травня.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Haber Turk.

«212 людей були арештовані в Стамбулі за спробу пройти маршем до площі Таксім», – повідомляє видання з посиланням на губернаторство Стамбула.

Територію, де намагалися провести марш було оточено поліцією, в Стамбулі закрили кілька станцій метро. В районах, звідки громадяни намагалися йти маршами до площі Таксім, що в центрі міста.

Спроби провести масові заходи з нагоди Першотравня також пройшли в інших містах країни. Зокрема, в Анкарі та Ізмірі. Як повідомляють турецькі ЗМІ, через повний локдаун, який діє в країні до 17 травня, несанкціоновані масові заходи були розігнані поліцією. Кілька десятків людей у цих містах були затримані.
Як повідомлялось, 1 травня у багатьох країнах світу відзначають День праці та солідарності. Традиційно в цей день відбуваються марші трудящих, державні урочистості. Цьогоріч у Турреччині масові зібрання заборонені через введені епідеміологічні обмеження. 1 травня в Туреччині є офіційним святковим днем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus