USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

На озері поблизу Ківерців досі не встановили заборонних табличок

26 Червня 2017 14:32
Міська рада визначила озеро «Молодіжне» рекреаційною зоною, однак людям про це повідомити забула.

Виконавчий комітет Ківерцівської міської ради ще 25 травня прийняв рішення «Про заборону купання на озері «Молодіжне» і визначив його як рекреаційну зону для відпочинку.

Про це йдеться в нормативному акті на сайті Ківерцівської міської ради, повідомляє Район.Ківерці.

Разом з тим, виконавчий комітет забов’язав начальника відділу капітального ремонту Петра Кочетова до 1 червня замовити та встановити чотири знаки «Купатися заборонено».

Контроль за виконанням рішення комітет міської ради поклав на першого заступника міського голови Ольгу Поліщук.

Однак, станом на 24 червня, заборонні таблички на «Молодіжному» так і не з’явилися. Нема їх ні у самій водоймі, ні на території озера.

Зокрема, редакції видання вдалося дізнатися, що з початком купального сезону «Молодіжне» відвідують все більше людей. Сюди часто приходять з дітьми. Навіть у похмуру погоду є багато охочих покупатися в озері.

Якщо місцеві мешканці можуть знати про те, що «Молодіжне» не придатне для купання, то звідки таку інформацію повинні взяти приїжджі?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Легше всього Показати IP 26 Червня 2017 15:57
поставити таблички "заборонено". В місті в жару подітись нема куди. Почистити, до толку довести розуму не вистачає. А таблички із заборонами -----------

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus