USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

На одній із луцьких котелень розпочалися роботи із реконструкції

Сьогодні 13:19
У котельні на вулиці Банковій у Луцьку з 19 серпня працівники державного комунального підприємства «Луцьктепло» розпочали роботи із реконструкції обладнання. Ця котельня в опалювальний період забезпечує теплом 53 житлові будинки.

Як розповів Суспільному речник підприємства Антон Безносиков, загалом в межах модернізації цієї котельні виконана модернізація трьох котлів із заміною пальникових пристроїв, автоматики котлів, димососів, вентиляторів, окрім того, попередньо тут замінили три насоси і додатково, нині виконується заміна двох мережевих насосів: літнього і зимового. На всі ці роботи витратили мільйон євро.

Реконструкція обладнання, зі слів Антона Безносикова, дозволить зекономити кошти та підвищить ефективність роботи котелень.
«Ми проаналізували економію, яку дає заміна насосів, і близько 50% електроенергії ми почали економити по кожній котельні», – каже Антон Безносиков.
Ремонтні роботи завершать до кінця тижня, 23 серпня, говорить Віктор Дідківський, представник підрядної організації, яка нині виконує монтаж обладнання.

Читати ще: Через зупинку двох котелень частина Луцька буде без гарячої води

«Міняємо десь близько 20 метрів труби діаметром 273 мм і 219 мм. Поміняли фільтр, зараз будемо відрізати лічильник. Опалубка стоїть, будемо заливати бетон, фундамент. Буде засувка мінятися ввідна, тут буде стояти лічильник, прихід мережевої води в котельню», – говорить Віктор Дідківський.
Загалом в межах проєкту передбачена реконструкція та модернізація 11 котелень у Луцьку, говорить Антон Безносиков.

«На заміну пальників заплановано 3,2 мільйони євро, крім того, 2 мільйони в межах додаткової угоди. Також на заміну насосного обладнання – оригінальний контракт 750 тисяч Євро, і додатково близько мільйона на додаткові обсяги», – каже Антон Безносиков.

У період ремонтних робіт у деяких будинках, які обслуговуються цією котельнею, призупинена подача гарячої води.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus