USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Одещині вручення повістки скінчилося стріляниною: працівнику військкомату загрожує в’язниця

19 Червня 2023 15:25
В Одеській області працівник військкомату почав стріляти на ринку під час вручення повістки. Тепер йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Відео інциденту, який 18 червня стався у місті Рені, поширили у соцмережах, передає Gazeta.ua.

Автор одного з роликів вказав, що військовий комісар вистрелив у повітря при спробі затримати чоловіка та вручити йому повістку.

У поліції Одеської області повідомили, що між двома представниками районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК і СП) і місцевим жителем «виник конфлікт», коли перші намагалися вручити містянину повістку.

Під час сварки один із представників військкомату вистрілив угору зі стартового пістолета. Очевидці викликали поліцію.
Правоохоронці встановили всіх учасників інциденту та кваліфікували дії працівника ТЦК як «хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для завдання тілесних ушкоджень». Зброю та інші речові докази вилучили, триває слідство.

Читати ще: Якщо проігнорували або перервали медичну комісію: що загрожує військовозобов'язаним

Якщо провину працівника військкомату доведуть, йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, в Україні воєнний стан та загальну мобілізацію продовжили поки до 18 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Правда Показати IP 19 Червня 2023 15:38
Не в повітря, а на легке травматичне ураження треба стріляти базарного юриста, який чомусь вирішив, що його особисті права більш важливі за священний обов'язок перед Батьківщиною. А воєнкоматівців декласувати, що це за силовики, які не змогли переконати цивільного
H8er до Правда Показати IP 19 Червня 2023 19:27
збирай клумок і вали на передову, у тебе теж є обовязок а ти строчиш з канапи, каліка чи що?
Ааааа до H8er Показати IP 20 Червня 2023 16:50
О, ще один "нафронтнік" намалювався. Ти де зараз, де твій окоп суко?
Хлора Показати IP 19 Червня 2023 22:02
Я просто в шоці . Чому коли в країні війна хтось комусь має доводити, що потрібно захищати країну ?! Чому люди , які знаходяться на роботі , мають просити , бігати за «спорцменами» щоб вручити повістку . Чому немає поваги до людини у формі ?! Я розумію, що ніхто не хоче йти на війну і помирати … а якщо б усі розбіглися 24 лютого то ми усі вже « штоколи».
Натрій до Хлора Показати IP 19 Червня 2023 23:04
Бо хтось досі намагається жити в своєму манямірку і категорично не бажає прийняти як дійсність, що за рядом характеристик уступають мажорам. Тут не бідкатись треба, що мажорів не беруть, а бути тим, до кого уникають підійти з такими пропозиціями. Замість своєрідної самоізоляції, яка максимально відтермінує призов, йдуть на ринок, тусуються в торгових центрах. На що він сподівається без певної спортивної, медійної, політичної чи економічної ваги?
Сіль вам на голову до Хлора Показати IP 20 Червня 2023 11:01
Як вдягнув форму то вже все можна ??! Яка буде повага якщо "людина" в формі поводиться як бандюк з 90 -х,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus