USD 41.12 41.70
  • USD 41.12 41.70
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

На Одещині трубопроводом качали алкоголь з Молдови. Фото. Відео

14 Грудня 2019 17:08
СБУ спільно з ГПУ накрили «ділків», які через спеціально організований трубопровід незаконно качали алкоголь з Молдови. Трубу знайшли у житловому будинку у селі Кучурган.

Зараз вирішується питання про демонтаж трубопроводу до лінії кордону, повідомляє Генпрокуратура.

Під час слідчих дій правоохоронці знайшли 4 бочки об’ємом по 250 літрів, наповнені алкоголем. Загальний об’єм алкоголю становив 1 тисячу літрів. Також у будинку було ще сотня пустих пластикових бочок.

Слідство вважає, що до справи можуть бути причетними службові та посадові особи правоохоронних органів, які вступили у змову з представниками комерційних структур. Незаконні схеми завдали важких збитків державі.

Правоохоронці відкрили кримінальну справу за статтею про зловживання владою або службовим становищем. Покарання за цією статтею передбачає позбавлення волі на термін від 3 до 6 років.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus