USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

На обслуговування дорожньої мережі в Ковелі витратять 1,7 млн

25 Січня 2022 07:20
Управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради оголосило торги на утримання, ремонт та обслуговування вулично-дорожньої мережі.

Про це йдеться на сайті державних закупівель. Тендерні пропозиції прийматимуть до 27 січня, коли й розпочнеться аукціон.

Очікувана вартість робіт становить 1,7 мільйона гривень.

Ідеться про створення безпечних і комфортних умов для учасників руху: обслуговування та ремонт світлофорних об’єктів, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, влаштування та утримання пристроїв примусового зниження швидкості, дрібний ямковий ремонт доріг, укріплення узбіч, вирівнювання профіля дороги, замовлення схем організації дорожнього руху, обрізка дерев, зрізання порослі та скошування трави на узбіччі доріг, прибирання з дорожньої мережі сторонніх предметів, утримання та ремонт зупинок громадського транспорту, утримання та ремонт мостових споруд і конструкцій на них, ремонт та виготовлення малих архітектурних форм, очищення та фарбування металевих бар’єрних огороджень.

Ці послуги мають надавати в місті до кінця поточного року.

Нагадаємо, у 2022 році на озеленення та утримання зелених насаджень у Ковелі спрямують до півтора мільйона гривень. У місті запланували, зокрема, видалення аварійних дерев, формувальну обрізку дерев, посадку квітів, кущів і дерев, знешкодження омели.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus