USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

На низці вулиць у Ковелі облаштують зливову каналізацію

29 Серпня 2022 22:03
Нове будівництво мереж зливової каналізації в Ковелі запланували провести на вулицях Батуринській, Костомарова, Генерала Юрія Тютюнника та Миколайчука.

Про це повідомляє управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради, яке оголосило торги на відповідні роботи.

Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 6 вересня.

Очікувана вартість робіт становить 3,448 мільйона гривень.

Відповідно до технічних вимог, роботи включатимуть розроблення, ущільнення ґрунту, засипку траншей і котлованів, водовідлив із траншей, підвішування підземних комунікацій, укладання труб, улаштування залізобетонних каналізаційних колодязів, планування площ тощо.

Усі роботи мають завершити до 31 грудня 2022 року.

Гарантійний термін експлуатації нових мереж зливової каналізації на вулицях Батуринській, Костомарова, Генерала Юрія Тютюнника та Миколайчука в Ковелі буде складати 10 років.

Нагадаємо, у селах Тойкут, Лапні та Заріччя Ковельської територіальної громади відремонтують вулиці.

Також відремонтують вулицю Театральну в Ковелі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus