USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Волині розбиратимуться з питанням трекерів на нафтобазах

28 Березня 2022 19:59
На нафтобазах встановлені трекери для відстеження рівня палива. Такий міг бути і на луцькій, по якій вдарили ракетою.

Ведучий Євген Чечеринда в розмові з очільником Волинської військової адміністрації Юрієм Погуляйком в ході телемарафону озвучив інформацію про те, що кожна нафтобаза в Україні має GPS-давач і рівнемір, який дозволяє на відстані отримати дані про наповнення резервуарів паливом. Таку систему запровадили в минулому році податківці, аби мінімізувати ухиляння від сплати податків. Ведучий назвав це "клондайком для російських диверсантів". Мовляв, що більше людей мають доступ до цієї інформації, тим більша ймовірність витоку.

Читати ще: Нафтобаза у Луцьку серйозно постраждала від обстрілу, – мер

У відповідь Юрій Погуляйко сказав:

"Так. Як колишній правоохоронець не можу ні підтвердити, ні скасувати цю інформацію. Ви правильно говорите, після цієї події я зібрав оперативну нараду, ми провели інструктаж і СБУ дав вказівку зайнятись цим питання разом з нашими податківцями. Дійсно, в них є інформація про кількість палива. Треба відпрацювати, аби надалі таких випадків не було".

Читати ще: У Луцьку ліквідували пожежу на нафтобазі. Відео та фото ДСНС

Нагадаємо, 27 березня близько 22:00 в нафтобазу на околиці Луцька вдарила крилата ракета, випущена з Білорусі. Внаслідок цього вибухнув резервуар з нафтопродуктами.

Фахівці перевірили якість повітря в обласному центрі, перевищень в жодній з точок замірів не було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
777 Показати IP 28 Березня 2022 21:29
А не простіше роздати паливо фермерам? Замість тримати всі яйця в одному кошику
Микола Показати IP 28 Березня 2022 21:32
Цікаво, чи посадовці відрізняють GPRS від GPS?
Не наймудріший Показати IP 28 Березня 2022 21:41
Нехай встановлять програму Google Earth Pro, то побачать і нафтобази, і аеродроми, і будівлі і визначать їх координати, Крім того багато інформації є в Wikipedia
Народ Показати IP 28 Березня 2022 23:42
А раніше розуму не було розібратися, дебіли!!!!!!!
Мирон Показати IP 29 Березня 2022 13:11
А повернутись до паперу? Звіт? Щодня замір та запис. Те що отримали має збігатися з видачею, враховуючи температурний коефіцієнт. Поки війна то можливо є сенс роздати фермерам та по каністрам як недоторканим запас. На вимогу - доставка до точки збору. Ухиляння чи розтрата- штраф
Петро Показати IP 30 Березня 2022 08:42
"Так. Як колишній правоохоронець не можу ні підтвердити, ні скасувати цю інформацію." , - смішно звучить, все рівно ніби - як великий спеціаліст я нічого не знаю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus