USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

На Миколаївщині українські війська зачистили населений пункт від росіян та здобули трофеї

17 Березня 2022 12:59
Миколаївська область тримає оборону, поступово відтісняючи ворога. Нашим захисникам вдалося прогнати росіян зі ще одного населеного пункту, який ті напередодні окупували.

Успішну операцію провели прикордонники спільно з морськими піхотинцями. Вони не тільки зачистили від орків один із населених пунктів Миколаївщини, а ще й здобули нові трофеї, повідомляє 24 канал.

Як повідомили в Держприкордонслужбі, після розгрому ворог утік, залишивши вщент заповнену боєприпасами вантажівку. У ній – набої до різних видів стрілецької зброї.

Трофеї вже передали підрозділам Збройних сил України. Там обіцяють, що кулі повернуть обов'язково загарбникам, хоча й у спосіб, який тим не сподобається.
«Прикордонники з побратимами з інших складових Сил оборони України продовжують вичищати українську землю від рашистської нечисті», – підсумували в Держприкордонслужбі.

Раніше голова Миколаївської ОВА Віталій Кім розповідав, що поблизу Миколаєва українські захисники не лише захищаються, а й ідуть в атаки. Наслідком таких контрнаступів є повернення українських територій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus