USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

На Миколаївщині російські окупанти навмисне спалюють поля з пшеницею

24 Червня 2022 21:14
Сотні гектарів пшениці під вогнем окупантів. Ворог навмисне спалює поля з урожаєм в Миколаївській області.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Жоден комбайн вже не зможе зайти на поля, бо всюди вибухають снаряди. Люди, що залишилися в селах, виживають завдяки гуманітарці, щодня радіють, що дожили до ранку. Окупанти нещадно б’ють по селах в Миколаївській області попри те, що там ще живуть люди.

«Стріляють десь з 4 години ранку і приблизно до п’яти. Потім недовге затишшя. Після чого знову починають стріляти о восьмій – дев’ятій. В обід як коли, а в основному ввечері», – розповіла мешканка одного з сіл.

Місцевий тракторист Слава повідомив, що днями окупанти підпалили пшеницю і він на тракторі, ризикуючи життям, рятував односельців, оборюючи поля.

У полях небезпечно, ніхто не знає, що в землі. При цьому він зазначив, що пшениця, яка стоїть, вже ніким не буде зібрана – хліб залишиться на землі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus