USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

На Монблані знайшли мертвими чотирьох альпіністів

Сьогодні 18:27
Чотирьох корейських та італійських альпіністів, які три дні були заблоковані негодою біля вершини Монблану у вівторок, 10 вересня, знайшли мертвими.

Як передає Укрінформ, люди загинули від виснаження, повідомляє BFMTV з посиланням на префектуру Верхньої Савойї у Франції, де і знаходиться гора Монблан.

«Рятувальники спочатку знайшли мотузкову групу з двох корейців, а в безпосередній близькості – італійців», – йдеться в повідомленні.

З альпіністами не було зв’язку з суботи, коли вони опинилися в пастці через негоду біля вершини гори. Тоді три мотузкові групи загубилися неподалік від вершини Монблану. Рятувальники зіткнулися з труднощами доступу до цього місця, і лише в неділю вранці, завдяки залученню значних ресурсів, вдалося евакуювати одну мотузкову групу з двох корейців на висоті 4 100 метрів.

Читати ще: Отруївся, тікав від ведмедя і ледь не загинув: 21-річний українець 4 дні блукав у горах, щоб втекти до Румунії

Але ще дві групи, що складалися з двох корейців і двох італійців, залишились в недосяжності. З того часу було зроблено кілька безуспішних спроб прорватись до альпіністів, однак це не вдалось ні італійським, ні французьким рятувальникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дрон Показати IP Сьогодні 20:15
Для кого та для чого ця новина? Ну немає слів( Повинна бути якась журналістська культура подання інформації!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus