USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

На марафоні «Біжу за Азовсталь» у Луцьку зібрали майже 25 тисяч

25 Липня 2022 20:29
Сьогодні, 25 липня, у приміщенні департаменту молоді та спорту Луцької міської ради відбулась зустріч представниці Асоціації родин захисників «Азовсталі» Катерини Калюжної із представниками департаменту.

Поговорили про підсумки марафону «Біжу за Азовсталь», який відбувся 23 липня у Луцьку. До забігу долучилося близько 500 осіб, інформують на сторінці департаменту.

Також було здійснено вилучення коштів зі скриньки у присутності обох сторін. Завдяки учасникам заходу зібрано 24 930 грн. Кошти будуть передані Катериною в Асоціацію для подальших необхідних дій.

Читати ще: Біжу за «Азовсталь»: сотні лучан взяли участь у забігу на підтримку полонених бійців «Азова». Фото

«Дякуємо всім, хто біг з нами за перемогу, в ім’я хлопців і дівчат, які продемонстрували нам величезну силу духу та стали прикладом незламності нашого народу», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus