USD 41.50 41.88
  • USD 41.50 41.88
  • EUR 41.60 41.88
  • PLN 10.50 10.70

На Львівщині зіткнулися вантажівка й маршрутка: є загиблі та травмовані

Сьогодні 14:47
Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 17 липня, близько 10:10 на автодорозі «Мукачеве – Івано-Франківськ – Львів» у межах села Давидів Львівського району.

Про це інформує поліція Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулися маршрутний автобус БАЗ сполученням «Львів – Вибранівка» та автопоїзд МАН. Унаслідок зіткнення загинули водій автопоїзда та троє пасажирів автобуса. Водій автобуса та шестеро пасажирів маршрутки, серед яких чотирирічний хлопчик, отримали тілесні ушкодження, їх доправили до лікарні. Зараз медики уточнюють їхні діанози.

Читати ще: Поблизу Луцька трапилася ДТП, є постраждалі

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus