USD 41.12 41.70
  • USD 41.12 41.70
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

На Львівщині зіткнулися легковики: травмувалися четверо лучан, серед яких 3-річний хлопчик

10 Січня 2022 14:10
У селі Бабичі Червоноградського району Львівської області зіткнулися два легковики. Постраждали водій та четверо лучан – 3-річний хлопчик, двоє дівчат-підлітків та 45-річна жінка.

Автопригода сталася 9 січня о 13.30 на трасі Львів-Радехів-Луцьк, повідомляє пресслужба поліції у Львівській області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Ауді А6», 50-річний мешканець Рівненської області, здійснив зіткнення з автомобілем «Фіат Добло», яким керував 59-річний львів’янин.

Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу водій «Ауді А6» та четверо його пасажирів: 3-річний хлопчик, дівчата віком 14 і 16 років та 45-річна жінка. Усі – жителі Луцька.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Правоохоронці встановлюють всі обставини події.
Як ми писали, вчора на трасі Львів-Луцьк сталася ДТП за участі рейсового автобуса «Львів-Радехів» та легковика Mazda 5. В аварії постраждала сім’я з Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олена Показати IP 10 Січня 2022 15:38
Як можна писати, не знаючи правди. Нікого не госпіталізували. І пишіть хоча б без помилок.
Ірина Показати IP 10 Січня 2022 16:50
Навіщо брехати????!!! Хлопчик не в лікарні, він неушкоджений взагалі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus