USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

На Львівщині в ДТП травмувалися троє лучан

19 Лютого 2021 13:49
Вчора, 18 лютого, о 15.10 на автодорозі «Львів-Радехів-Луцьк» неподалік села Гайок Львівського району сталася ДТП, в якій травмувались троє волинян.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Дачія Логан», 45-річний житель міста Луцьк, не надав перевагу у русі вантажному автомобілю «Рено» під керуванням мешканця Волинської області віком 38 років, який завершував проїзд вузьким мостом. Внаслідок зіткнення водій легковика, а також два його пасажири віком 18 та 50 років, також жителі Луцька, отримали тілесні ушкодження та були доставлені у лікарню.

За фактом слідчі відділення поліції № 1 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Правоохоронці встановлюють обставини події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ага Показати IP 20 Лютого 2021 20:12
А на фото не видно що фура на закінченні моста. І Кщо там не має відповідного знаку, то назва статті дуже упереджена.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus