USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.70

На Львівщині у припаркованому авто виявили 54 тисячі фальшивих доларів

30 Серпня 2024 21:31
У Львівській області виявили автомобіль з підробленими 54 тисячами доларів.

Про це повідомляє БЕБ.

Зазначається, що згідно з отриманою від прикордонників інформацією, автомобіль був припаркований на узбіччі міжнародної траси Львів-Шегині.

Під час проведення огляду легкового авто детективи БЕБ виявили та вилучили документи (свідоцтво про реєстрацію ТЗ, страхові документи, довіреності, листи, рахунки, фактури, банківські чеки). Крім того, у внутрішній конструкції під важелем перемикання автоматичної коробки передач виявлено приховану іноземну валюту з ознаками підробки.

Було вилучено банкноти номіналом 50 та 100 доларів США на суму 54 тисяч.

Розпочато досудове розслідування. Детективи досліджують обставини перевезення підробленої іноземної валюти та встановлюють повне коло осіб причетних до незаконної діяльності. Призначено низку судових експертиз.

Нагадаємо, в НБУ розповіли, які банкноти найчастіше підробляють фальшивомонетники. Більшість вилучених з обігу підробок припадала на банкноти трьох номіналів: 200 грн, 500 грн та 100 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus