USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

На Львівщині четверо людей на смерть отруїлись газами від картоплі

10 Серпня 2023 12:18
У Львівському районі четверо людей отруїлись газами, які накопичились в підвалі.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області.

9 серпня о 19:45 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в селі Повітно в підвальному приміщенні двоповерхового житлового будинку отруїлись невідомими речовинами четверо осіб.

Прибувши до місця події, рятувальники з’ясували, що четверо людей зайшли в підвальне приміщення будинку, де зберігалась картопля. Вони, ймовірно, втратили свідомість через вдихання небезпечних газів.

«Така висока концентрація газів ймовірно могла виникнути через процес гниття картоплі, яка була в підвальному приміщенні. Під час розкладу органічних матеріалів, як-от картопля, виникають різні хімічні реакції, які можуть виділяти небезпечні гази», – пояснили в ДСНС.

Читати ще: Вдруге за добу: поблизу Луцька у септику загинув чоловік, ще один – у лікарні

Внаслідок отруєння загинули четверо людей – жінка 1956 року народження та чоловіки 1952, 1978 та 1971 років народження. Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus