USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

На луцького активіста Михайла Шелепа напали невідомі

4 Липня 2017 10:30
Громадський активіст Михайло Шелеп повідомив про те, що сьогодні вранці на нього напав невідомий. Михайло Шелеп написав про інцидент на своїй сторінці у Фейсбуці.

З його слів, невідомий чоловік пирснув йому в обличчя перцевим балончиком та намагався збити з ніг.

Інший молодик стежив за подією з розташованого поруч скверика.



«О 6:30 ранку я йшов на роботу. Вийшовши з будинку, де я тимчасово проживаю, я затримався біля під`їзду, щоб перевірити речі у сумці. У цей момент до мене швидко підбіг молодий хлопець років 20-ти і почав розпилювати в обличчя перцевим балончиком.

Я ухилявся від струменів газу та закривав очі, що мене і врятувало. Також тітушка намагався збити мене з ніг і при цьому далі розпилював газ.

Я почав відбиватися і гучно кликати про допомогу. Через декілька секунд молодик почав утікати. Разом з ним побіг ще один молодик, який весь цей час чатував поряд у скверику.

У підсумку - у мене трохи подерті руки та досі пече шкіра на руках від газу. Серйозних опіків очей вроді нема.

Відразу викликав поліцію та написав заяву про напад», - йдеться у дописі.

Зі слів Михайла Шелепа, нападник був у спортивному костюмі, бейсболці та великих чорних окулярах. «Але риси обличчя здається я запам'ятав тому буду шукати серед прихильників якогось угруповання», - написав активіст.

Цю подію він пов'язує зі своєю громадсько-політичною діяльністю, а саме, окремою думкою щодо політичних процесів, які відбуваються в регіоні. При цьому він припускає, що замовником може бути як хтось з опонентів, так і навпаки, хтось із бажаючих скористатися ситуацією та скомпрометувати якусь політичну силу.

«Називати когось конкретно думаю немає потреби. Хоча не виключаю, що це могли бути як головні тітушководи нашого регіону, так і інші персони, які хотіли скористатися існуючою ситуацією для власної помсти», - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 4 Липня 2017 10:54
Ну и на хр* н про это писать, новость областного масштаба.
231 до 123 Показати IP 4 Липня 2017 11:22
Так не читай, раз в тебе маштаби інші, хоча скоріше всього навіть до обласного не дотягують.
231 до 231 Показати IP 4 Липня 2017 12:53
Клоун як і Шелеп.
777 Показати IP 4 Липня 2017 13:11
Кто ты такой.пацанчик.кому ты нужен.
Богдан Сташинський Показати IP 4 Липня 2017 15:08
Це вистава, робили його друзі, якби наші - він зараз був би у реанімації....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus