USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

На луцькій вулиці змінили нумерацію будинків

21 Червня 2023 10:37
Нумерацію об’єктів нерухомого майна змінено на вулиці Космонавта Леоніда Каденюка.

Таке рішення 21 червня ухвалили на виконкомі Луцької міської ради.

Нумерацію будинків необхідно змінити у зв’язку з прийняттям рішення Луцької міської ради про перейменування вулиці Можайського на вулицю Космонавта Леоніда Каденюка. Це рішення депутати міськради прийняли на сесії в травні 2023 року.
Як ми писали, раніше нумерацію будинків було змінено на вулицях Долинній, Надставковій, Саксаганського, Костя Шишка та провулку Авіаторів.

Читати ще: Вулицю в Луцьку пропонують назвати на честь захисника Луганського аеропорту

Нагадаємо, в Луцьку вулицю Купріна пропонують назвати вулицею Олексія Брися, Конякіна – Героїв Маріуполя.

Також у місті проведуть громадські обговорення щодо заміни назв вулиць Щепкіна, Бенделіані та Крилова. Їх пропонують назвати вулицями Василя Кука, Сергія Климчука та Князя Вітовта відповідно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 21 Червня 2023 11:25
спробуйте побачити нумерацію будинків - тут повний хаос. Таблички з номерами роблять якого завгодоно розміру і формату. Вішають (або не вішають) де хто хоче. Десь за деревами того номера взагалі не видно. Дуже сумно, що ніхто це не регулює ш реально знайти будинок чи вулицю - квест з зірочкою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus