USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

На Луганщині ЗСУ накрили вогнем загін ОМОНу із Сахаліну, – Гайдай

24 Липня 2022 08:58
Поблизу Лисичанська українські артилеристи накрили вогнем російських окупантів, які щойно прибули на ротацію, а саме, загін сахалінського ОМОНу – загинуло щонайменше 12 спецпризначенців, багато поранено. У Кадіївці 23 липня руйнувань зазнало приміщення, де перебували російські військові, втрати яких уточнюються.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«За останні тижні ми уразили декілька складів із боєприпасами і скупчень окупантів лише на Луганщині. Багато успішних влучань і на Донеччині, що не дає змогу ворогу атакувати інтенсивніше. Скажу більше – щоночі вони не сплять, а чекають, що по ним можуть влучити», – наголосив Гайдай.

Він додав, що окупанти продовжують застосовувати штурмову та армійську авіацію, продовжують ракетний та артилерійський терор мирного населення, так упродовж 23 липня завдали чотири ракетні та один авіаудар.

Гайдай зазначив, що окупанти посилили тиск в районі Верхньокам’янського, однак вогнем у відповідь ЗСУ змусили їх відійти та втратили частину особового складу.

«По інших населених пунктах росіяни вели неприцільні, але чисельні артилерійські і мінометні обстріли», – написав очільник Луганщини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луч Показати IP 24 Липня 2022 09:30
Земля їм скловатою !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus