USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.80

На Луганщині загинув колишній сільський голова з Волині Василь Забокрицький

Сьогодні 14:12
У Вишнівській громаді повідомили про загибель військовослужбовця Забокрицького Василя Васильовича 1973 року народження. Воїн загинув 23 серпня 2024 року від поранень під час виконання бойового завдання, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України поблизу села Діброва Луганської області.

«Його смерть є невимовною втратою для сім’ї, друзів, побратимів і всієї країни. Ми висловлюємо щирі співчуття родині та близьким, а також всім, хто був поруч із Василем у ці важкі часи. Його ім’я назавжди буде вписане в історію боротьби за незалежність нашої держави», – йдеться в повідомленні.

Про дату та час зустрічі Героя поінформують додатково.

З метою вшанування пам’яті загиблого у Вишнівській територіальній громаді 26-28 серпня оголошені Днями жалоби.

Як стало відомо ВСН, загиблий Василь Забокрицький – колишній сільський голова. До об’єднання громад він очолював Штунську сільську раду, був учасником АТО.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам’ять, честь та шана Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus