USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.46 10.64

На Любешівщині людям заборонили наближатися до кордону з Білоруссю більш як на два кілометри

21 Листопада 2022 11:05
Через збройну агресію російської федерації та для забезпечення заходів зміцнення національної безпеки і оборони України, а також у зв’язку з можливою небезпекою через облаштування мінно-вибухових загороджень жителям північного сходу Волині заборонили наближатися до кордону з республікою білорусь ближче, ніж на 2 км.

Про це повідомив заступник Любешівського селищного голови Володимир Сергійчук.

Окрім того, просять бути пильними та не наближатися до ділянок, помічених табличками та знаками із написом «МІНИ», «ОБЕРЕЖНО, МІНИ».

Заборона стосується всіх видів діяльності, відпочинку та будь-якого пересування у прикордонній зоні, окрім узгоджених з українськими військовими видів робіт. Такі обмеження діятимуть до закінчення воєнного стану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus