USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

На Київщині знищили 50 військових РФ і захопили цінні документи. Фото

28 Лютого 2022 11:03
27 лютого добровольці, розвідка та Збройні сили України зупинили прорив російської батальйонно-тактичної групи у Київ.

Захисники знищили понад 50 ворогів, а також захопили цінні документи й «трофеї», повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки у Facebook.

«Нова перемога України! Знищили десятки окупантів, ворожу техніку, а також захопили трофеї. Українські захисники здобули ще одну перемогу над російськими окупантами! ГУР МО спільно з ЗСУ та добровольцями зупинив прорив російської БТГ. Опубліковані документи стануть черговим доказом величезного списку злочинів, які чинить Росія проти вільного народу України», – ідеться в повідомленні.

Батальйонно-тактична група ворога проривалася з північно-західного напрямку. У результаті вдалих і злагоджених дій захопили важливу документацію та знищили ворожу техніку.
Президент РФ Володимир Путін близько 4:00 24 лютого розв’язав повномасштабну війну Росії проти України. У різних містах нашої держави лунають вибухи. Ворог атакував прикордонні підрозділи, прикордонні наряди та пункти пропуску. Атаки відбуваються із застосуванням артилерії, важкої техніки й стрілецької зброї. Тут ворог зазнає нищівних втрат по техніці і живою силою. За чотири доби війни втрати російських окупантів становлять близько 5,3 тис. осіб.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
укринець Показати IP 28 Лютого 2022 11:56
молодці слава героям

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus