USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

На Київщині розбився автобус з хасидами, один з них загинув

9 Вересня 2021 10:25
На Київщині автобус з хасидами потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

Про це повідомляє МВС у своєму Telegram-каналі.

Аварія сталась сьогодні о 4:00 на 109 км траси Київ-Одеса, поблизу села Чупира. 37-річний водій автомобіля Mercedes Sprinter перевозив 13 пасажирів – паломників-хасидів – із міста Умань до аеропорту «Бориспіль».

За попередньою інформацією, водій авто рухався в правій смузі з реверсним рухом і різко отримав засліплення світлом фар зустрічного транспортного засобу. В результаті цього він різко повернув ліворуч, щоб уникнути лобового зіткнення, однак, виконуючи маневр, правою стороною зіткнуся із зустрічним автобусом, після чого його викинуло на іншу сторону дороги в поле.

В результаті ДТП один пасажир, 45-річний іноземець, який знаходився у мікроавтобусі, загинув. Всі інші пасажири тілесних ушкоджень не отримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Москаль Показати IP 9 Вересня 2021 14:16
Велике будивництво?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus