USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

На Кубані через попадання безпілотника горів нафтозавод, – росЗМІ

4 Травня 2023 10:44
У Кранодарському краї РФ загорівся резервуар Ільського нафтопереробного заводу, пожежа спалахнула внаслідок попадання безпілотника.

Про це повідомило російське пропагандистське видання ТАСС з посиланням на екстрені служби.

Згодом губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв підтвердив загоряння резервуарів з нафтопродуктами на Ільському нафтопереробному заводі в Сіверському районі.

За словами Кондратьєва, на місці пожежі працювали 48 рятувальників та 16 одиниць техніки.

За попередньою інформацією російського чиновника, постраждалих немає.

Пожежу на площі понад 400 кв. м. ліквідували близько 6 ранку.

Читати ще: Біля Кримського мосту вибухнула нафтобаза росіян

Як пише пропагандистський Telegram «Mash», «українські» БПЛА були виявлені і над Воронезькою та Бєлгородською областю. У Бєлгородській області дрон «Shark» пролетів близько 5,5 км вглиб російської території, після чого нібито був збитий і впав у поле.

Shark призначені для розвідки і коригування напрямку ударів ракет. «Така оптика могла розкрити російські позиції на кілька кілометрів», – переймаються росіяни.

Крім того, ще один безпілотник атакував завод у Ростовській області. За словами губернатора, БПЛА врізався у споруджувані конструкції міжцехової естакади Новошахтинського заводу нафтопродуктів в районі села Киселівка.

Після зіткнення безпілотник вибухнув. Пожежу, що виникла через це, нібито відразу ж загасили. Постраждалих немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus