USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.45 10.60

На Кравчука 1, 3 капітально відремонтують прибудинкову територію

3 Квітня 2018 22:47
Перший заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук, депутат міської ради Андрій Козюра, директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась зустрічалися з мешканцями будинків на вулиці Кравчука, 1,3.

Зустріч була організована для того, щоб обговорити ремонт прибудинкової території, вислухати пропозиції, побажання, зауваження мешканців до проекту ремонтних робіт, повідомили на сайті Луцької міської ради.

Радник міського голови Ігор Поліщук сказав, що такі обговорення проводяться, щоб кожен охочий міг долучитись та внести свої пропозиції до того як розпочнеться ремонт, щоб всі охочі могли внести свої корективи.

Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась розповів, що проектом передбачено вкладання бруківки на тротуарах, асфальту на проїжджій частині, встановлення освітлення, дитячого та спортивного майданчиків, облаштування парковки для автомобілів, зеленої зони, об'єктів благоустрою, лавок. Вартість робіт становить більше 3 млн грн.

У ході обговорення мешканці озвучили свої побажання, багатьох з них турбувало вирішення питання вирізання старих дерев. Юрій Крась розповів, що буде проведено інспекцію, та всі аварійні дерева буде видалено.

«Ми хочемо вислухати вашу думку, зібрати всі пропозиції, щоб можна було якнайшвидше приступати до капітального ремонту двору», - сказав Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
НЕБАЙДУЖА Показати IP 3 Квітня 2018 23:56
А Кравчука 16,18коли???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus