USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.55

Інтелектуальне таборування: на Ковельщині зібралась молодь з усієї України

13 Липня 2024 06:14
Ковельська громада стала місцем зустрічі молодих людей з усієї України. Професійні тренери вже другий рік поспіль обирають локацію поблизу села Зелена неподалік мальовничої Турії для організації наметового табору VOLYN DEBATE CAMP.

Про це інформує Ковельська міська рада.

Упродовж тижня в юнаків і дівчат була можливість подискутувати на різноманітні теми. Говорили про політику, філософію, психологію, економіку, міжнародні відносини, вчились дебатувати, вести діалог.

А ще у них була гарна нагода знайти для себе нове захоплення, дізнатися багато нового та залишити собі на згадку чудові спогади.

Загалом участь у наметовому кемпі взяли понад 50 представників з різних областей України, серед яких 15 – з Ковельської громади. У їх числі – діти військових та ВПО.

Читати ще: Відпочинок для трьох сотень людей з усієї України: біля Ковеля людей з інвалідністю гостинно зустрів християнський табір

Захід став можливим завдяки програмі «Молодь Волині» і за підтримки управління культури, молоді, спорту та туризму Ковельської міської ради.

Організатори: громадська організація “Брейншторм” у рамках партнерства спільно з КУ «Волинська обласна Мала академія наук» за підтримки ГО «КРИМСОС», імплементуючих партнерів УВКБ ООН у Волинській області, ГО “Алгоритм дій”, ГО «Тивер» та інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus