USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.40 10.56

На Ковельщині спіймали браконьєра, який наловив риби на 102 тисячі гривень

Сьогодні 12:19
На озері Оріхівське, що біля села Мале Оріхове на Ковельщині, працівники рибоохоронного патруля спільного з прикордонниками затримали браконьєра.

Чоловік ловив рибу з дерев’яного човна за допомогою забороненого знаряддя лову – сітки риболовецької. Своїм незаконним промислом він завдав збитків на 102 840,35 грн, інформують у Волинському рибоохоронному патрулі.

Порушником виявився житель села Мале Оріхове Самарівської громади.

Читати ще: Волинянин незаконно наловив риби на понад 660 тис. грн

Сере його улову є: плітка звичайна – 17 одиниць, окунь звичайний – 6 екз., йорж звичайний – 1 екз. Своїми діями громадянин порушив ст 63 ч 2 Закону України «Про тваринний світ».

На місце вчинення правопорушення було викликано слідчо-оперативну групу, яка здійснила огляд місця події та внесла відомості до ЄРДР. Було складено протокол про адміністративне правопорушення. Незаконне знаряддя лову та добуті водні біоресурси вилучено працівниками поліції.

Тепер порушнику доведеться сплатити за один екземпляр, незалежно від розміру та ваги рибини, такі суми:

плітка – 18 282 грн

йорж, окунь – 4 565 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus