USD 41.20 41.43
  • USD 41.20 41.43
  • EUR 41.30 41.43
  • PLN 10.50 10.75

На Ковельщині понад 40 сіл – без електрики

Сьогодні 09:50
У Ковельському районі через аварійні роботи кілька десятків сіл тимчасово залишились без електропостачання.

Про це інформує пресслужба обленерго.

Зокрема, у середу, 11 вересня, з 9:30 до 14:00 припинено електропостачання в такі населені пункти:

Любитів, Ворона, Грушівка, Іванівка, Перковичі, Білашів, Рокитниця, Дроздні, Воля Любитівська, Велицьк, Кухарі, Сільце, Підліси, Арсеновичі, Угли, Підріжжя, Кашівка, Рудка Миринська, Козлиничі, Пісочне, Шкурат, Байківці, Радошин, Мирин, Кривлин, Мельниця, Ситовичі, Світле, Озерна, Заячівка, Гулівка, Поворськ, Ломачанка, Черемошне, Кричевичі, Уховецьк, Скулин, Грив’ятки, Луківка, Колодяжне, Будище, Волошки, Білин, Стеблі.

Читати ще: У понад 40 селах Луцького району на кілька днів понизять тиск газу

У режимі реального часу інформація про перерви відображається на офіційному сайті https://energy.volyn.ua у розділі «Актуальна інформація про час початку та закінчення перерви електропостачання».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus