USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

На корм та розваги оленям і вівцям: як у Луцьку утилізовують ялинки

21 Січня 2021 17:08
У Луцьку комунальники розпочали збір та утилізацію новорічних дерев. Частину доставляють у Луцький зоопарк, решту забирають на комунальне підприємство, де використовують для обігріву приміщень.

Про це розповів Суспільному комунальник Юрій Подлевський.

Перші дві машини хвойних дерев доставили у зоопарк 19 січня.

Директорка зоопарку Людмила Денисенко зазначила, що дерева мають бути ретельно очищені від штучних прикрас та іншого сміття. Каже: зеленіші та пишніші ялики віддають на корм тваринам, таким як лані європейські, олені, вівці та кози.
Ялинки, створені руками, зі слів керівниці звіринця, можуть підійти лише приматам. Їх працівники зоопарку прикрашають овочами та фруктами, тож тварини використовують їх як розвагу.
Під час масової доставки хвойних у кожному вольєрі зроблять хащі, аби тварини мали сховок та почували себе в умовах, наближених до природних.

Мешканцям багатоквартирних будинків нагадують за утилізацію. Просять, аби люди складали новорічні дерева біля сміттєвих баків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus