USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

На кордоні з Польщею вилучили контрабандні ліки на 10 мільйонів гривень

5 Червня 2021 12:48
На кордоні з Польщею затримали авто з дорогими ліками. Українець намагався перетнути кордон в пункті пропуску «Рава-Руська».

Про це повідомляє пресслужба Державної митної служби України, пише ТСН.

«Сьогодні, 5 червня, в пункт пропуску «Рава-Руська» заїхав транспортний засіб на іноземній реєстрації під керуванням 35-річного громадянина України. Для прохождения митного контролю він вибрав «зелений коридор». Однак під час огляду серед особистих речей, у багажному відділенні авто, митники виявили 300 ампул лікарських засобів», – розповіли у відомстві.

Там зазначили, що орієнтовна вартість 1 ампули близько 35-40 тис. грн. Зі слів водія, ліки його попросили перевезти через кордон, і про їх вартість він нічого не знав.

Наразі ліки вилучено, за фактом порушення митних правил порушено протокол. Справу скерують до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 5 Червня 2021 13:10
хтось помре через дії держави...якщо ліки не виготовляються в україні ,то ці ліки мають завозитись безкоштовно.
Авжеж Показати IP 5 Червня 2021 15:29
Одне діло коли вилучають цигарки які шкодять здоров'ю, а інше вилучати ліки, аналогів яких в Україні немає і державою не завозяться. Якщо держава на завозить ці ліки і не дає робити це громадянам щоб люди мали хоч якийсь шанс вижити, то як це називається?
Ира Показати IP 5 Червня 2021 16:44
Этот препарат - антигемофильный фактор, для детей с редким заболеванием- гемофилия, передается наследственно, болеют мальчики. Препарат вообще в Украине не производится и производиться никогда не будет. Его не изымать надо, а растаможить, и передать детям с этим заболеванием бесплатно. Кто-то хотел, как всегда, нажиться нас несчастных детях. Впрочем, и после конфискации он найдет дорожку за эти же деньги к пациентам- один украл у другого и продал больному. Вот чем закончится. Это Украина, детка...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus