USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.36 10.50

На кордоні з Польщею затримали турка з 30 кілограмами бурштину

20 Травня 2017 12:29
«Сонячне каміння» везли в Польщу через пункт пропуску «Рава-Руська». Його ховали в автівках громадянин Туреччини та наш співвітчизник, інформують у прес-службі Держприкордонслужби України.

Турка, який їхав в сусідню країну автомобілем «Шкода» польської реєстрації, зупинили близько 2-ї години ночі. Для перетину кордону чоловік обрав смугу руху «зелений коридор», однак, виходячи з індикаторів ризиків, прикордонники ініціювали проведення поглибленого огляду. Під час додаткової перевірки за допомогою технічних засобів прикордонного контролю в паливному баку, запасному колесі та передньому бампері було виявлено більше 30 кілограмів необробленого каміння бурштину різних розмірів.



Невдовзі в пункт пропуску на автомобілі «Пежо» прибув громадяни України. Він також обрав для контролю «зелений коридор», проте теж був направлений на поглиблену перевірку. Як результат, з порожнини переднього бампера та панелі приладів прикордонники та митники дістали 4,3 кг бурштину.

Наразі каміння та транспортні засоби вилучені працівниками митниці. Всі обставини з’ясовуються та встановлюється вартість знахідок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus