USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

На кордоні з Білоруссю волинські прикордонники затримали громадянина Алжиру

10 Грудня 2020 20:33
На підступах до державного кордону прикордонники Луцького загону затримали громадянина Алжиру, який не мав при собі жодних документів.

Про це повідомляє пресслужба Луцького прикордонного загону.

Охоронці кордону виявили «туриста» неподалік пункту пропуску «Доманове». За словами іноземця, він є громадянином Алжиру і слідує за таким маршрутом: «Алжир-Туречина-Греція-Болгарія-Македонія-Косово-Сербія-Румунія-Угорщина-Україна».

Після України він мав намір рухатися до Австрії, однак його рюкзак з особистими речами та документами вкрали в Сербії на паркінгу.

Наразі чоловік перебуває в прикордонному підрозділі до встановлення особи, згодом його буде притягнуто до адміністративної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus