USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.55 10.70

На кордоні військовозобов'язані пропонують по $1000 хабара, щоб виїхати з України

2 Березня 2022 00:45
Протягом доби, 1 березня, прикордонники виявили 16 чоловіків, які незаконно намагалися покинути країну і підкупити правоохоронців.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі.

Виїхати незаконно з країни намагалися чоловіки і молодшого віку, і старшого - від 2002 до 1962 років народження. Вони пропонували хабарі від 150 доларів до 1 тисячі доларів.

Правопорушення, передбачене ч.1 ст. 369 КК України, працівники Держприкордонслужби документували та передавали для подальших правових дій представникам поліції.

«Шегині», «Краківець»,«Тисa», «Смільниця», «Косино», «Рава-Руська», «Серпневе»,«Дзвінкове» «Грушів», «Ягодин», «Табаки», «Порубне», «Вилок» - у жодному із цих пунктів пропуску, від західної до південної ділянки, перетнути кордон їм не вдалося. Крім того, їм доведеться найближчим часом ще й відвідати районні військкомати.

Нагадаємо, від 24 лютого 2022 року на період дії правового режиму воєнного стану виїзд за межі країни громадянам України чоловічої статі віком від 18 до 60 років забороняється. Відтепер, за даними ДПСУ, українців направлять до районних військкоматів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus