USD 41.50 41.85
  • USD 41.50 41.85
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На концерті в луцькому Палаці учнівської молоді збирали кошти для ЗСУ

20 Травня 2023 15:29
На концерті «Разом ми всі переможемо. Україна навіки жива» збирали кошти на потреби Збройних сил України. Гуртківці Палацу учнівської молоді Луцької міської ради не припиняють волонтерити та організовувати благодійні концерти.

Народний художній колектив сучасного танцю «Міраж» підготував звітний концерт на підтримку захисників. Понад 100 гуртківців продемонстрували танцювальні композиції, які були створені в період війни. За допомогою мови тіла розповідали історії та передавали емоції і почуття, які не лишили байдужим жодного глядача, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Під час концерту діяв благодійний ярмарок, де кожен охочий купував вироби, зроблені на заняттях в’язання.

«Усе чудово. Люди беруть котиків, зайчиків, зокрема для своїх діток. Удалося багато зробити», – говорить майстриня Вероніка.

«Я робила ці вироби для того, щоб люди купували і ми допомагали ЗСУ. У мене пішло достатньо багато часу на виготовлення цих робіт. Лише ялиночку я робила два дні», – каже майстриня Ангеліна.

Виручені кошти також передадуть на потреби Збройних сил.

За лаштунками помітно, що дітки хвилюються перед кожним виходом на сцену, адже багато батьків учасників концерту зараз воюють за світле і мирне майбутнє України.

«Цю програму ми готували пів року. Коли розпочалася війна, було дуже важко танцювати щось веселе. Тому ця програма сама так склалася. Те, що відчуваємо, те, що бачимо, на що надіємося, ми передаємо в наших номерах», – розповідає керівниця ансамблю «Міраж» Оксана Янюк.
Також на благодійному концерті звучали українські пісні та вірші у виконанні гуртківців Палацу учнівської молоді.

«Такі концерти дуже потрібні. Це натхнення. Емоції переповнюють», – ділиться лучанка Олена.

У залі Палацу учнівської молоді не було вільного місця, і це свідчить про те, що мистецький фронт діє. Усі виручені кошти з куплених квитків спрямують на захист Батьківщини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus