USD 41.50 41.88
  • USD 41.50 41.88
  • EUR 41.60 41.88
  • PLN 10.50 10.70

На кількох вулицях у центрі Луцька – аварійні перебої з водопостачанням

20 Липня 2023 21:15
Через прихований порив водопроводу в центральній частині Луцька на вулиці Богдана Хмельницького тривають аварійні пошуково-ремонтні роботи. У зв’язку з цим на кількох вулицях періодично припиняють водопостачання, оскільки місце витоку води ще не виявлено, а підтоплення може призвести до просідання ґрунтів.

Про це інформує КП «Луцьквооканал».

Складність ситуації полягає в тому, що аварійний порив стався під бруківкою на глибині близько трьох метрів. Ушкоджена мережа – польського виробництва, на ній стоять старі польські засувки. Ось чому пошук місця пориву складний і тривалий.

Роботи з усунення наслідків аварійної ситуації триватимуть і завтра, 21 липня, а також до повного завершення відновлювальних робіт.

Аби не лишити мешканців прилеглих будинків зовсім без води, аварійники періодично відновлюють подання водопостачання, особливо в години пік. Але змушені також зупиняти водопостачання, щоб запобігти можливому затопленню і руйнуванню дороги та просіданню підземних ґрунтів.

Тому періодично вода зникатиме у будинках на вулиця Богдана Хмельницького, Лесі Українки, Кривий Вал, Крилова, а також в будинку за адресою Набережна, 8а. Наразі вода в усіх помешканнях є, але за кілька годин її знову припинять подавати.

Точного графіка перекриття водопостачання немає, оскільки тривають пошуки прихованого пориву. Мешканців будинків, голів ОСББ попередили про ситуацію.

Фото Суспільного
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus