USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

На Хмельниччині знайшли третього загиблого від ракетного удару

9 Січня 2024 10:03
У Хмельницькій області завершили розбір завалів на об’єкті, що постраждав від ракетного удару вранці 8 січня, і виявили тіло третьої загиблої людини.

Про це повідомив виконувач обов’язків голови Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Тюрін, якого цитує ОВА.

«До сьогоднішнього ранку 05:42 години тривав пошук третього загиблого, внаслідок вчорашньої атаки ворога. Це чоловік 1955 року народження. Висловлюю співчуття рідним та близьким», – написав він.

Розбір конструкцій об’єкту та ліквідація наслідків ракетного удару завершена.

Читати ще: Руйнівні вибухи у Запоріжжі і на Харківщині, – наслідки ранкової ракетної атаки окупантів

Вранці 8 січня під час комбінованої ракетної атаки на Україну російські війська завдали ударів, зокрема, по об’єктах інфраструктури Хмельницької області, виникла пожежа. Було відомо про двох загиблих людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus