USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.35 10.50

На Хмельниччині перекинувся автобус із дітьми: є загиблі

Сьогодні 12:07
Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 13 серпня, о 07:45 на автодорозі Н-03 поблизу села Вишнопіль Старокостянтинівської тергромади.

Про це повідомляє поліція Хмельниччини.

Водій автобуса «ЛАЗ Лайнер» перевозив групу дітей у супроводі двох дорослих з селища Любар Житомирської області до села Микуличин Івано-Франківської області. За попередніми даними, він не впорався з керуванням, унаслідок чого транспортний засіб перекинувся. Загалом в автобусі перебувало 23 особи, з них 19 дітей, двоє супровідників групи та два водії.

Попередньо, унаслідок ДТП загинули дванадцятирічна дівчинка та один дорослий. Кількість травмованих встановлюють. Усіх потерпілих госпіталізували.

Читати ще: У моторошній ДТП на Рівненщині постраждали десятеро людей

На місці події працює слідчо-оперативна група відділу розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Хмельницькій області.

Розглядають питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus