USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

На Хмельниччині чоловік розстріляв з автомата поліцейських

Сьогодні 18:18
На Хмельниччині в результаті спецоперації КОРД затримав чоловіка, який уночі на 14 вересня розстріляв два службових авто та поранив поліцейського і цивільного.

Про це інформує поліція Хмельниччини.

Подія сталася 14 вересня близько першої години ночі в селі Олешин Хмельницької територіальної громади.

Екіпаж групи реагування патрульної поліції зупинив автомобіль місцевого жителя для перевірки причин руху під час комендантської години.

З’ясовувалося, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння – «Драгер» засвідчив наявність 1,27 проміле алкоголю в організмі.

Правоохоронці склали на керманича протокол, після цього водій, який мешкає неподалік, пішов додому начебто для розв’язання питання з транспортним засобом, при цьому залишивши в автомобілі свого товариша.

Повернувся він до місця події уже з автоматом Калашникова та почав стріляти у правоохоронців. Поліцейські відкрили вогонь у відповідь та викликали допомогу.

Читати ще: У селі біля Луцька пенсіонер з рушниці стріляв у патрульних

Зловмисник випустив з автомата Калашникова 60 набоїв.

В результаті стрілець поранив одного з працівників поліції та пасажира свого ж автомобіля. Їх госпіталізували до лікарні для надання медичної допомоги.

Правоохоронець перебуває у важкому стані.

Також пошкоджено два службових авто: одне екіпажу, який зупинив зловмисника, інше – бійців спецпідрозділу, які прибули за викликом на допомогу колегам.

В результаті проведення спецоперації бійці поліцейського спецпідрозділу КОРД затримали стрільця.

Наразі відкрите кримінальне провадження за статтею «Посягання на життя працівника правоохоронного органу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus