USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

На Херсонщині вбили колаборанта Ковальова: з'явилися деталі

29 Серпня 2022 11:38
На окупованій Херсонщині у неділю, 28 серпня, було вбито колаборанта, колишнього нардепа від «Слуги народу» Олексія Ковальова.

Телеграм-канал Baza повідомив нові деталі події, передає Корреспондент.

Зазначається, що тіло заступника голови з питань сільського господарства Ковальова з вогнепальним пораненням у голову виявила його мати.

Крім того, невідомі завдали ножового поранення у шию його 38-річній дівчині.

«Сьогодні зранку в реанімації померла дівчина Олексія Ковальова, у якої було поранення швайкою (заточкою). Щодо Ковальова було багато версій. Росіяни розганяють версію про побутову версію. Начебто, він її вдарив ножом, а вона його застрелила», – зазначив ТСН депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

До цього він додав, що за даними його джерел, спочатку була інформація, що Ковальова начебто застрелили в Залізному порту. Потім стало відомо, що застреленим Ковальов був знайдений вдома в Голій Пристані.

Щодо версій вбивства через зернові оборудки, Хлань відповів нам так: «Я не впевнений. У будь-якому випадку результат нас задовольняє».

Як повідомлялося раніше, напад стався вчора близько 15 години дня. Невідомі залізли у його приватний будинок, де й розстріляли Ковальова із помпової рушниці, потім напали на його співмешканку.

Нагадаємо, наприкінці червня вже повідомлялося про «вбивство» Ковальова. Тоді інформація не підтвердилася.

До цього з ініціативи Держбюро розслідувань було почато кримінальне провадження щодо згаданого депутата Верховної Ради, підозрюваного у колабораційній діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
1 Показати IP 29 Серпня 2022 13:23
Жінку для чого було вбивати?
2 до 1 Показати IP 29 Серпня 2022 14:12
Персонально тобі приготують усю політику.
ПТН ХЛО до 1 Показати IP 29 Серпня 2022 15:37
щоб не плодились мраZі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus