USD 41.35 41.70
  • USD 41.35 41.70
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

На Херсонщині російські окупанти розстріляли журналіста

27 Лютого 2022 01:45
На Херсонщині окупанти розстріляли журналіста інформаційного щотижневика «Навколо тебе».

Про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці генпрокурор Ірина Венедіктова, передає Укрінформ.

«У районі села Зеленівка м. Херсона із автомобіля розстріляли з автоматичної зброї Шакірова Ділєрбека Шукуровича – цивільного журналіста інформаційного щотижневика «Навколо тебе», члена Благодійного фонду «Дім надії», – написала вона.

Також, за словами генпрокурора, в суботу на трасі УКРНІОЗ у Херсонській області було обстріляно карету швидкої допомоги під час транспортування поранених. 64-річний водій та поранений військовий згоріли, а один із поранених дістав іще вогнепальне поранення.

За цими фактами правоохоронці порушили кримінальні справи.

«Всі, хто вчиняє найтяжчі злочини проти мирних жителів, не уникнуть відповідальності. Органи прокуратури і правопорядку продовжують фіксувати та розслідувати воєнні злочини, які вчиняють збройні сили РФ», – запевнила генпрокурор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus