USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.56 10.70

На Харківщині знищили понад 20 диверсантів, які були заблоковані в школі

28 Лютого 2022 09:08
Українські військові продовжують доводити, що жоден росіянин не пройде. Цієї ночі понад 20 диверсантів, яких заблокували у школі, знищили.

Про це розповів голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Він наголосив на тому, що окупант продовжує зазнавати втрат, пише 24 канал.

Йдеться про те, що вся техніка, яка зайшла у Харків, – знищена. Те ж стосується 20 диверсантів, яких заблокували у школі.

Читати ще: «Відбувся справжній злам. Війна стала європейською». Міністр оборони про 96 годин спротиву

Також у мережі повідомляють, що в окупантів, які загинули в школі, в особистих речах знайшли чеки з місцевого супермаркету. Покупки вони здійснювали 23 лютого. Це черговий доказ того, що ці мерзотники чудово знали куди і для чого відправляються.

Синєгубов підкреслив, що сьогодні комендантська година буде з 15:00 до 6:00. Тож потрібно не виходити з осель у цей час без вагомих на це причин.

Читати ще: «Ми не очікували такої відсічі»: у Маріуполі затримали російського снайпера
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus