USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.58 41.80
  • PLN 10.40 10.70

На Харківщині загинув волинський футболіст Андрій Прозапас

4 Серпня 2023 16:28
На війні з росією загинув футболіст з Ковельщини, житель села Вербка Андрій Миколайович Прозапас.

Про це повідомляє Дубівська громада.

«Наш земляк, житель села Вербка – Прозапас Андрій Миколайович, стрілець мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону, загинув 2 серпня 2023 року під час ворожого обстрілу, мужньо виконуючи бойове завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Вільшана, Куп’янського району, Харківської області», – йдеться у повідомленні.

Від сьогодні в Дубівській громаді оголошується триденна жалоба.

Тіло загиблого воїна нині в дорозі до рідного дому. Про деталі щодо скорботної зустрічі та поховання повідомлять додатково.

«Висловлюємо щирі співчуття мамі Захисника – Галині Василівні Прозапас, вчительці початкових класів Бахівської гімназії та його татові – Миколі Йосиповичу, дружині, донечці і синочку, сестрам, усім рідним та близьким, усім хто знав, шанував і любив Андрія Прозапаса, плачемо і сумуємо разом з вами...» – повідомили в громаді.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus