USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.55 10.70

На Харківщині вилучатимуть автівки у таксистів, які значно підвищують ціни на поїздки

5 Березня 2022 02:19
На Харківщині правоохоронцям дозволили вилучати автівки у таксистів, які значно підвищують ціни на поїздки.

Про це повідомив начальник управління поліції на Харківщині Володимир Тимошко, передає ТСН.

За його словами, через ворожі дії російських окупантів, громадський транспорт не може повноцінно перевозити пасажирів, а таксисти почали значно підвищувати ціни на поїздки.

«До поліції надходять тисячі повідомлень громадян про те, що таксисти користуються військовою агресією РФ, внаслідок якої міський транспорт не може повноцінно працювати і перевозити пасажирів. Таксисти встановлюють захмарні ціни на перевезення пасажирів містом. Суми за поїздку стартують від 1000 гривень і можуть сягати кількох десятків тисяч гривень», – йдеться в повідомленні.

Тимошко зазначив, що віднині правоохоронні органи можуть вилучати автівки у таких водіїв.

«Я дав доручення усім підрозділам поліції виявляти таких водіїв, вилучати автівки. Ми не допустимо, щоб цивільне населення страждало від протиправних дій перевізників», – зазначив Тимошко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus