USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

На хабарі у понад пів мільйона викрили заступника голови Рівненської облради

31 Травня 2024 15:07
Співробітники Служби безпеки України спільно з НАБУ і САП викрили заступника голови Рівненської облради на хабарі у понад пів мільйона гривень. За цю суму чиновник мав залагодити земельні та майнові питання місцевого підприємця.

Про це інформують в СБУ.

За даними слідства, у 2021 році бізнесмен із Рівненщини придбав на електронному аукціоні дитячий санаторій, що не працював, який перебував у комунальній власності.

Заступник голови обласної ради, дізнавшись, що покупець також хоче отримати у власність матеріальні цінності санаторію та землю під ним, пообіцяв свою допомогу. Йшлося про списання майна та сприяння в тому, щоб депутати Рівненської обласної ради ухвалили рішення про продаж ділянки площею 5,4 га.

Читати ще: Допомагали ухилянтам: на Волині на хабарі затримали працівників ТЦК і заступника командира взводу

За такі «послуги» посадовець отримав від підприємця неправомірну вигоду на загальну суму майже 600 тисяч гривень.
Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочинів за наступними статтями Кримінального Кодексу: ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом); ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus