USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

На Керченському мосту – рекордний трафік після вибухів на півострові

16 Серпня 2022 20:42
По Кримському мосту через Керченську протоку за минулу добу, 15 серпня, в обидва боки проїхали близько 38,3 тисячі автомобілі. Це новий добовий рекорд трафіку.

Про таке повідомило російське державне агентство «РИА Новости» з посиланням на пресслужбу управління доріг «Тамань».

«Попередній рекорд було зафіксовано 16 серпня 2020 року – 37 тисяч 374 транспортні засоби», – йдеться у повідомленні.

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров 16 серпня, коментуючи ранкові вибухи на складах боєприпасів у Джанкойському районі, писав, що «тисячі громадян росії вже висуваються у бік мосту через Керченську протоку».

За словами представниці президента України в Криму Таміли Ташевої, після ранкових вибухів у Криму «люди ховаються по підвалах, на виїзд із Криму величезні черги».

Читати ще: У ЗСУ повідомили, що було на російській базі під Джанкоєм

Як ми писали, 16 серпня у Криму пролунали вибухи. Як стало відомо, сталося одразу два інциденти: пожежа на трансформаторній підстанції та детонація на складі боєприпасів у селі Майське.

У Міноборони РФ кажуть, що детонація боєприпасів сталася внаслідок займання. Пізніше у відомстві заявили про диверсію.

Раніше, 9 серпня, у тимчасово окупованому Росією Криму прогриміли потужні вибухи на військовому аеродромі «Саки». Внаслідок вибухів було знищено чимало літаків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 16 Серпня 2022 21:59
андрій борисович дав добро на таку публікацію?
Привид Щолкіно Показати IP 16 Серпня 2022 23:22
Ну їдуть, та й хай собі їдуть. Гугловий та яндекс навігатори показують проїзд 25 кілометрів за 18 хвилин, вдень, до речі, теж. Якщо на одне авто виділити 10 метрів, то всім 2,5 мільйонам населення виїжджати в заповнених легковушках аж 12 годин

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus