USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

На Камінь-Каширщині зупинили дві вантажівки з деревиною, яку везли за фіктивними документами

10 Лютого 2021 13:01
У Камінь-Каширському районі виявили дві вантажівки з деревиною із сумнівними документами. Транспортні засоби та 33 метри кубічні лісопродукції правоохоронці вилучили.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Правоохоронці спільно із лісівниками в селі Запруддя зупинили вантажний автомобіль КАМАЗ, яким керував 32-річний мешканець району. Чоловік перевозив близько 15 метрів кубічних палетних дощок та надав правоохоронцям документи на вантаж. Як виявилось, товарно-транспортні накладні є фіктивними.

Читати ще: На Камінь-Каширщині безбожно рубають ліс

В цей же день близько 21 години поліцейські зупинили транспортний засіб ЗІЛ-131, який перевозив готову лісопродукцію в кількості 18 метрів кубічних. Під час перевірки документів правоохоронці з’ясували, що вони не відповідають дійсності.
Автомобілі із лісодеревиною поліцейські вилучили та направили на відповідальне зберігання.
Відомості будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та ст. 198 (Придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного кримінально-протиправним шляхом) Кримінального кодексу України. Триває перевірка.

Як повідомлялося, в грудні 2020 року у Камінь-Каширському районі правоохоронці провели масшабні обшуки за місцем проживання осіб, які можуть бути причетними до незаконної порубки лісу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
007 Показати IP 10 Лютого 2021 14:32
З такими темпами скоро про ліса будим кінохроніки по телевізору дивитися
Волинянин Показати IP 10 Лютого 2021 16:14
З Луцького району ж не Їдуть в Камінь-Каширський район красти ліс ! То ж місцеві патріоти - полішуки скоро маму рідну продадуть, а може і вже продали !
qwe Показати IP 10 Лютого 2021 17:46
Себе не обділить, а в другого і останнє може забрати. Закони не для всіх!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus